ERP-integration

Med ERP-integration forbinder vi ERP-systemet og produktionsanlægget

Vi er eksperter i at udvikle og implementere ERP-integrationer, der sikrer effektiv styring på tværs af hele organisationen.

Kontakt os

Automatisk dataudveksling

Effektiv håndtering af stamdata

Undgå lagerkorrektioner

Hvad er ERP-integration?

ERP-integration går i sin enkelthed ud på, at dine processystemer automatisk spiller sammen med økonomisystemer, kvalitetssystemer og andre administrative systemer, som du bruger i virksomheden.

Med en digital integration er data og informationer altid opdateret på tværs af virksomhedens produktionsprocesser. Det betyder, at al produktionsplanlægning, -afvikling og -opfølgning sker på et entydigt og afstemt grundlag.

Uden en integration skal du flytte data manuelt mellem dine systemer. Det øger risikoen for tastefejl og fejlberegninger, som kan have store økonomiske konsekvenser.

Fordele ved ERP-systemintegration

ERP-systemintegration har mange fordele, da det optimerer den måde, I styrer og udvikler jeres produktionsprocesser på. Det viser sig gennem:

 • Optimeret ressourceudnyttelse gennem sporing af materialer, arbejdskraft og udstyr
 • Minimering af manuelle indtastninger fra produktionsudstyret, hvilket reducerer manuelle fejl
 • Præcise registreringer af forbrug og dermed færre lagerkorrektioner og mindre spild
 • Automatisk opdatering af produktionsudstyr med stamdata

Jo mere produktionen er underlagt skiftende kundekrav, jo mere relevant bliver digitalisering med ERP-integration, fordi risikoen for manuelle fejl øges, når kundespecifikke stamdata skal opdateres.

Hvordan hjælper vi med ERP-integration?

For at integrere dit ERP-system med dine øvrige systemer, kortlægger vi alle relevante flows, så der er overblik over implicerede forretningsprocesser og tilhørende data. Dette dokumenteres i interface-specifikationer, som også indeholder tekniske beskrivelser af datatyper og interfaces.

Dataudveksling og synkronisering

Med en ERP-integration kan du oversætte det forbrug, der er registreret i MES-systemet til de relevante økonomiposter, der er i ERP-systemet. Vores konsulenter opsætter den automatisering, der sikrer, at du får et hurtigt og præcist overblik over, hvad du har brugt i kroner og ører.

Det er også muligt at udvikle en integration, der konverterer dit produktionsforbrug til relevante ESG-nøgletal som ressourceforbrug og klimaudledning.

Systemintegration efter dine behov

Vi tilpasser ERP-integrationen til dine arbejdsgange, rapporter eller specifikke krav. Vi sørger altid for at udarbejde de systembeskrivelser og kravspecifikationer, der er nødvendige for at sikre, at funktioner, hardware og grænseflader er veldefinerede og afstemt forud for integrationen.

 

Vi er eksperter i ERP-integration inden for

 • ANSI/ISA-95-modellering
 • Systemarkitektur og teknologi
 • Design og implementering af grænseflader

Digitalisering med ERP-integration

Derfor skal du prioritere en ERP-integration

Ved at integrere ERP-systemet med maskiner og procesudstyr i produktionen sikrer vi, at data flyder frit i realtid.

Med andre ord er en robust ERP-integration et must for en moderne produktionsvirksomhed, der ønsker en digitaliseret produktion med effektive processer på tværs af hele organisationen og en forbedret bundlinje.

Eksperter i ERP-integration

Har du brug for hjælp?

Uanset om du har brug for at integrere eksisterende systemer eller implementere helt nye ERP-løsninger, har vi ekspertisen til at sikre en problemfri og effektiv integration.

Vi sørger for, at data flyder mellem produktionsanlægget og ERP-systemet, så produktionen kører effektivt, og den økonomiske opfølgning er korrekt.

 • N+16 års erfaring med digitalisering
 • N+20 MES-konsulenter
 • NCertificeret partner i MES-software

Certificeringer

Hos integra2r er vi certificeret i markedets stærkeste system- og softwareplatforme

Vores certificeringer er din garanti for, at du får det maksimale ud af de enkelte systemers potentiale, og at du får løsninger, der er robuste og skalerbare. Samtidig betyder det, at vores konsulenter ikke skal bruge tid på at “lære på jobbet” på din regning.

 • 5AVEVA-certificering
 • 5NiceLabel-certificering
 • 5TrakSYS™-certificering