Karriere

Vi er altid på udkig efter branchens dygtigste folk

I integra2r søger vi løbende nye kolleger til at løse spændende MES-opgaver hos danske og udenlandske produktionsvirksomheder. Har du lyst til at høre nærmere om dine muligheder for ansættelse, er du meget velkommen til at kontakte os.

AnsøgningLedige stillinger

Opgaverne

Opgaverne som integra2r-konsulent

Som konsulent og ekspert skal du medvirke i større og mindre projekter hos vores kunder.

Du bliver typisk en direkte del af kundens projektorganisation og skal bistå kundens egen organisation med udvikling af løsninger, der understøtter fuldautomatiske produktionsprocesser.

Det er et af vores kendetegn, at vi deltager i alle faser i projekterne, og du vil komme til at udføre opgaver inden for analyse, specifikation/design, konfigurering/programmering, test/idriftsætning, dokumentation og uddannelse af brugere/operatører.

Din profil

Hvilken type søger vi typisk?

Din formelle uddannelse er ikke afgørende for os, men det er din evne til at indgå i teams på tværs af faggrupper og i tæt samarbejde med kolleger og kunder.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med automatisering af produktionsprocesser i industrien og forståelse for, hvordan opsamling og anvendelse af produktionsdata kan øge en virksomheds lønsomhed.

Vi søger særligt personer med implementeringserfaring i AVEVA System Platform/Industrial Application Server og/eller erfaring med implementering af andre typer af MES/MII-systemer.

Det er desuden en fordel, hvis du har stærke kompetencer inden for nogle af følgende områder:

  • Integrerede automationsløsninger med PLC, SCADA og/eller PCS-systemer.
  • Databaseløsninger til styring og dokumentation af produktionsprocesser.
  • Erfaring med mest anvendte værktøjer og teknologier som HTML, .net, Java, Javascript, XML, SQL, o.lign.
  • Erfaring med ISA S88 og/eller S95.
  • Analytisk sans og fortrolighed med strukturerede metoder til afdækning af produktions- og informationsflow.
  • Kendskab til/erfaring i struktureret test og kvalificering af automationssystemer.

Send dit CV og gerne en kortfattet ansøgning til nn@integra2r.com, hvis du mener, der er et match. 

Kollegerne har ordet

Det siger vores medarbejdere om at arbejde i integra2r

“Jeg ville gerne prøve kræfter med jobbet som ekstern konsulent. Hos integra2r er der rig mulighed herfor, og min hverdag byder på nye spændende udfordringer, nye teknologier og nye mennesker. Her er dygtige kolleger, der alle har store faglige kompetencer, og alle er åbne og imødekommende over for faglig sparring. Jeg synes, at jeg har en spændende hverdag med alsidige opgaver, hvilket betyder, at hverdagen ikke er præget af rutiner og ensformighed. Vi har en ledelse, som er engageret i vores arbejde, og døren står altid åben. Samtidig nyder vi alle godt af en stor grad af frihed under ansvar. Det skaber god trivsel.”

– Søren Bang, MES-konsulent, Uddannelse: Datamatiker, ansat siden 2014

“integra2r er et firma, hvor fokus ligger på mennesket og opgaverne – og ikke kun økonomien. Hvis man sidder fast i en problemstilling, er der altid en kollega, der har svaret. En ny dag giver nye udfordringer, og det giver en rigtig god fornemmelse, når det, der ellers virkede umuligt, alligevel lykkes. Jeg synes, at integra2r støtter op om det, jeg gør, og det jeg står for.”

– Mikael Stidsen, MES-konsulent, Uddannelse: Ingeniør, ansat siden 2010

“Spændende udfordringer, gode og dygtige kolleger, hvilket jeg trives rigtig godt med. En typisk arbejdsdag er atypisk, afvekslende og varierende – vi har travlt på den gode måde, og det er fedt, når teamet når det, som vi har planlagt. Der er en høj grad af frihed under ansvar, og man har selv mulighed for at planlægge sit arbejde sammen med teamet.”

– Jakob Østerby Olesen, MES-konsulent, Uddannelse: Datamatiker, ansat siden 2013

Stillinger

Aktuelle stillinger

MES/MOM konsulent

Har du lyst til at udvikle dig sammen med Danmarks mest hardcore MES/MOM team?

integra2r ApS søger nye kolleger til spændende opgaver inden for systemintegration baseret på Microsoft teknologier.

Vi leverer løsninger til produktionsvirksomheder inden for segmenterne MOM (Manufacturing Operations Management), MES (Manufacturing Execution Systems) og MII (Manufacturing Intelligence and Integration).

Vi tilbyder gode muligheder for både personlig og faglig udvikling sammen med en stab af kompetente og hardcore MES/MOM specialister.

Opgaverne

Som MES/MOM konsulent skal du medvirke i større og mindre projekter hos vores kunder med udvikling og support af løsninger, der digitaliserer produktionsprocesser med automatisk opsamling og præsentation af realtidsproduktionsdata.

Vores kunder er større danske produktionsvirksomheder, og du bliver typisk en direkte del af kundens projektorganisation, idet vi bistår kundens egen organisation med udvikling og implementering af MES/MOM løsninger.

Du kommer til at arbejde med databaseløsninger og systemintegration baseret på Microsoft teknologier med tilhørende webapplikationer og Windows desktop applikationer til visualisering af realtidsdata.

Det er et af vores kendetegn, at vi er meget alsidige, og du vil komme til at udføre opgaver inden for daglig support, design, udvikling, test/idriftsætning, dokumentation og uddannelse af brugere/operatører.

Personen

Din formelle uddannelse er ikke afgørende for os, men det er din evne til at indgå i agile teams på tværs af faggrupper og i tæt samarbejde med kolleger og kunder.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med automatisering af produktionsprocesser i industrien og forståelse for, hvordan opsamling og anvendelse af produktionsdata kan øge virksomhedens lønsomhed.

Det er vigtigt, at du besidder analytisk sans, og du skal gerne have erfaring med en eller flere af følgende værktøjer og teknologier:

  • Microsoft Visual Studio, .Net Framework, C#
  • HTML, CSS, Javascript, jQuery, Ajax
  • Microsoft SQL Server, T-SQL programming (DDL, DML, DCL)

integra2r tilbyder

integra2r er kendt som hardcore MES/MOM partner, og vores kundefokus er skandinavisk ejede produktionsvirksomheder, hvor digitalisering og automatisering er en defineret del af strategien for optimering af produktion og logistik.

Vi tilbyder et stærkt fagligt miljø med gode muligheder for personlig udvikling. Vores arbejdsform har fokus på team performance og er baseret på en helt flad organisation, høj grad af selvstændighed og et smittende humør. Vi søger konstant at udnytte alles potentialer optimalt.

Send dit CV og gerne en kortfattet ansøgning til direktør/ejer Niels Nyhus på nn@integra2r.com gerne inden den 22. december 2021. Der er ikke nogen egentlig ansøgningsfrist, og vi indkalder løbende til samtaler.

Vil du være en del af integra2r?

Se ovenstående sektion for aktuelle stillinger. Du er også altid velkommen til at kontakte vores direktør, Niels Nyhus, for eventuelle spørgsmål omkring ledige stillinger.

Telefon: (+45) 2963 8313| Mail på nn@integra2r.com
Kontakt Niels Nyhus