Partnerudtalelser

Læs, hvad vores partnere siger om samarbejdet
Kontakt os

Picca Automation A/S

Leif Krog Jensen
Projektchef & Partner

“Samarbejdet med integra2r sikrer, at vi kan byde ind på store opgaver, hvor vi skal levere hele pakken – altså både SCADA, PLC og MES, som er den del integra2r løser for os. De går professionelt til værks, og de kan deres kram.

Samarbejdet fungerer super godt – det gælder både i forhold til salg og udførelse af opgaverne.

Jeg synes – og jeg hører også ude i branchen – at de er nogle af de bedste inden for MES. Der er også andre, som kan, men de er ikke lige så specialiserede som integra2r.”

integra2rs helt klare styrke er, at de har fokus på MES og ikke hele automationspyramiden. De holder sig altså til at være rigtig dygtige til MES og de værktøjer, der ligger her. Derudover synes jeg, at de er dygtige til at analysere virksomheders data-flows og være arkitekterne bag projekter.

Der er ikke nogen tvivl om, at vi kan anbefale integra2r – særligt inden for MES-området.”

CGI Danmark Kim Visby, CGI Danmark Director, PROCOS & MES

“Vi arbejder sammen med integra2r på flere måder. Vi bruger dem både til at levere ydelser på konkrete opgaver og deres 24/7-support.

Jeg ser i høj grad integra2r som en samarbejdspartner frem for en leverandør, da de også går ind og tager ansvar for opgaverne og ikke blot arbejder ud fra princippet, der hedder timer gange timepris. Vi har et gensidigt samarbejde, hvor begge parter hjælper hinanden.

Niels har et godt hold, der kompetencemæssigt er rigtig dygtige. Vi bruger dem primært inden for Wonderware-platformen, hvor vi mener, de er nogle af de førende i landet.

Vi sætter også stor pris på, at vi kan tilbyde 24/7-support inden for Wonderware i samarbejde med integra2r, da vi har kunder, der ønsker denne support – hos nogle kunder er det også særligt vigtigt, at det er dansktalende support, vi kan tilbyde.

Jeg kan varmt anbefale integra2r som implementeringspartner inden for MES-projekter. De arbejder professionelt, og samarbejdet kører rigtig godt.”

Emydex Technology Ltd

David McMahon
CEO

“We have been teaming up with integra2r since 2019 and we intend to continue to do so!

Integra2r has extensive technical knowledge within MES, and they complement our own skills very well. In addition, integra2r always approaches every task or project with great professionalism and the collaboration flows naturally and effortlessly.

In addition to their technical ingenuity, they also have a strong business understanding of the digitalisation processes in manufacturing companies. This means that we can always be sure that the projects are successful and align with the business goals.”

Asticon

Arne Svendsen
Senior Consultant

 

“​​Integra2r er en rigtig pålidelig leverandør, og når vi arbejder inden for MES, har de en unik position i markedet. Det skyldes, at de har samlet et team af rigtig mange specialister inden for netop MES, hvor de er meget fokuserede.

Jeg kunne vælge nogle af de større automationshuse, når jeg står over for en opgave, men til opgaver specifikt inden for MES-området, er der her måske kun fem personer, der har kompetencerne, hvor de hos integra2r er 20 specialister. Der er altså ikke mange virksomheder i Danmark, der har så stor en samlet kompetence inden for netop MES-området.

For mig er integra2rs helt klare styrke, at de er gode til forstå virksomheders behov og omsætte det til konkrete løsninger inden for deres kerneområde. Derudover taler de kundens sprog og leverer på et højt niveau.

I vores samarbejde har jeg ofte rollen som teknisk projektleder eller rådgiver, hvor integra2r påtager sig den udførende part. De står altså for design, programmering, test og idriftsættelse af løsningen.

Jeg vil helt klart anbefale andre at bruge integra2r – særligt når det gælder opgaver, der ligger mellem virksomheders ERP-system og PLC-automation.”