NiceLabel Software

Køb licens og download NiceLabel Software

Vi er NiceLabel Solutions Partner, og du kan købe licens eller downloade software gennem os. Vi kan desuden varetage hele integrations- og implementeringsprocessen af NiceLabel i dine eksisterende IT-systemer.

Bestil nuLicenser

NiceLabel produkter

Vælg den rette NiceLabel software til din produktionsvirksomhed

Du kan købe din software-licens online herunder.

Har du brug for en demo? Kontakt os endelig, og vi guider dig. Det er ganske gratis og uforpligtende.

  Brugervenlig etiketdesigner
  Tilslutning til datakilder
  Ubegrænset print
  Flere brugere
  Applikationsbygger
  Integration med forretningsystemer (ERP, MES mv.)
  Designer Express
  Fra €345
  Begrænset
  Kun Excel
  M
  M
  M
  Designer Pro
  Fra €545
  M
  M
  PowerForm Suite
  Fra €1425

  Licenser

  Produktbeskrivelser

  Nicelabel Designer Express

  Skal du designe en eller få etiketter er Designer Express en god version at starte med. Den giver dig mulighed for at anvende NiceLabels drivers til din printer, og du får tilmed mulighed for at hente data fra en excel-fil eller en flad tekst-fil. Med Designer Express-licensen kan du kun anvende én printer.

  Nicelabel Designer Pro

  Designer Pro er for dig, der ønsker flere muligheder. Her kan du f.eks. designe etiketter til flere printere, end Express giver mulighed for, og du får tilmed mulighed for at forbinde til databaser som f.eks Access eller SQL. Den mindste model er til én printer, men den kommer også med 3, 5 eller 10 printere. Herefter kan du tilkøbe 5-pack add-ons, hvis du ønsker at styre endnu flere printere.

  Nicelabel PowerForms

  NiceLabel PowerForms er den komplette løsning og for de produktionsvirksomheder, der ønsker fuld kontrol og mange muligheder. Her får du bl.a. applikationsbyggeren samt mulighed for at integrere til dine forretningssystemer (ERP og MES). Du kan også gemme én løsningsfil, således at operatøren kun ser denne og ikke selve designeren og dermed undgår manuelle, fejlagtige indtastninger. Printer-modellen er den samme som ved pro-versionen.

  I de versioner, der kommer med LMS label management systemet, er det Powerforms-pakken, der følger med. LMS giver data storage på en SQL/ISS-server platform on premises, men kan også fås i en cloud-version.

  Få sparring på dit nuværende printersetup

  Tror du, NiceLabel er noget for dig?

  Vi vil gerne tilbyde dig en uforpligtende gennemgang af dit nuværende printersetup samt en potentialevurdering af dine muligheder for en mere automatiseret printeropsætning med NiceLabel. 

   Implementeringspartner

   Danmarks førende implementeringspartner i NiceLabel Software

   Hos integra2r har vi +10 certificerede systemintegratorer i NiceLabel. Det gør os til en af Danmarks førende integratorer af systemet i danske og udenlandske produktionsvirksomheder. Derudover har vi et hold af specialister inden for MES og produktions IT.

   Har du brug for hjælp til implementering eller en konfiguration af en eksisterende NiceLabel-løsning, hører vi gerne fra dig.

   Download Nicelabel software

   Downloads, software og kombabilitet

   Download NiceLabel software

   Er du allerede NiceLabel-kunde, og søger du den nyeste version af din software, kan du downloade den via Loftwares hjemmeside.

   Download NiceLabel drivers

   NiceLabel har samlet Windows-kompatible drivers til over 2500 termiske og inkjetprinter-modeller. Find dem via knappen herunder.

   Kompatible printere

   NiceLabel er kompatibelt med stort se alle printere. Her er nogle af de mest populære.

   • $Zebra
   • $Intermec
   • $Datamax
   • $Avery
   • $Novexx
   • $Videojet
   • $Honeywell

   NiceLabel Solutions Partner

   +10 certificerede konsulenter og
   NiceLabel Solutions Partner

   Som certificeret NiceLabel Solutions Partner kan vi hjælpe dig med at reducere kompleksiteten ved automatiseret print. Vores dedikerede NiceLabel-team består af +10 certificerede konsulenter, og vi er certificeret i Euro Plus NiceLabel Series og kender dermed alle systemplatformens arkitektur og kompleksitet.

   Det giver os mulighed for at hjælpe produktionsvirksomheder med at centralisere etiketprocessen og integrere platformen i alle ønskede produktionslinjer og IT-systemer.

   Har du spørgsmål eller brug for hjælp til NiceLabel?

   Vores team af specialister står klar til at hjælpe dig godt videre med enhver integration eller NiceLabel-løsning.

   Kontakt Morten Just Jensen på tlf. (+45) 7370 8078 eller via mail på mjj@integra2r.com for en aftale. Vi ser frem til at høre fra dig.

   NiceLabel konsulent<br />