Om Integra2r

Vi er eksperter i digitale løsninger til produktionsvirksomheder

Digitalisering af produktionen

Digitalisering, automation og integration

integra2r leverer ydelser inden for digitalisering, automation og systemintegration for danske og udenlandske produktionsvirksomheder

Kort fortalt er vi et team af specialister inden for områderne MES (Manufacturing Execution Systems), MOM (Manufacturing Operations Management) og MII (Manufacturing Intelligence and Integration).

Vi forbinder ERP-systemet med produktionsanlægget, og vi har stor erfaring med de metoder, værktøjer og teknologier, der anvendes i alle former for industrielle anlæg.

Vi arbejder som en integreret del af vores kunders organisation. Det gør vi for at få den rette indsigt, og fordi vi tror på, at en tæt, personlig relation og fleksibilitet er den rette vej til de bedste integrationsløsninger og dermed en produktion, der kører som smurt.

Certificeringer

MES-konsulenter

Et stærkt team af specialiserede MES-konsulenter

integra2r består af mere end 20 specialiserede MES-konsulenter, der tilsammen dækker hele spektret inden for digitalisering og IT-løsninger til dine produktionsprocesser.

Vi arbejder med alsidige opgaver lige fra design af systemarkitektur, konkret softwareudvikling, rådgivning og projektledelse.

Sammenlagt giver det os fleksibilitet og en stærk dynamisk tilgang til ethvert projekt, da vi kan sammensætte et team, som kan løse opgaven uanset scope og beskaffenhed.

Vores kultur

Vi tror på lange relationer

Vi tror på, at langvarige relationer både til kunder og medarbejdere er vejen frem. Det gør vi i dag, og det gjorde vi tilbage i 2005, hvor integra2r blev stiftet.

Vi har arbejdet med MES og integrerede IT-løsninger siden 2005, og derfor er vi meget bevidste om, at kompleksiteten af vores kunders processer og systemer kræver stor involvering og tillid.

Derfor arbejder vi ud fra grundtanken om, at opgaver bedst løses med daglig gang ude hos vores kunder.

Nøglen til succes er de dygtigste medarbejdere, der evner at arbejde i komplekse sammenhænge med et højt informationsniveau.

integra2r arbejder derfor altid aktivt med at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere inden for branchen.

Find os

Hvor holder vi til?

Vores kontor ligger lige uden for Aarhus – nærmere bestemt Gunnestrupgaard, der ligger smukt placeret i de bakkede og historiske omgivelser omkranset af oldtidshøje. Ja, faktisk siges det, at Kong Christian X i sin tid ofte red et smut forbi den gamle avlsgård, når han besøgte Marselisborg. I dag fungerer gården som integra2rs kontor og samlingspunkt for vores konsulenter, der ofte arbejder ude hos kunder over hele landet.

Find os her

Gunnestrupgaard,
Ellevej 2, 8310 Tranbjerg