Certificeringer

Certificeringer i markedets stærkeste MES-software Kontakt os

AVEVA

Certificeret systemintegrator for AVEVA

I integra2r er vi certificeret systemintegrator for AVEVA (tidligere kendt som Wonderware).

Det betyder, at vi kender systemets mange muligheder, og vi kan derfor garantere, at du får det maksimale udbytte af din AVEVA-løsning.

Vi har stor erfaring i multi-level integration og support, der er baseret på de nyeste ArchestrA-teknologier såsom:

 • AVEVA System Platform
 • AVEVA InTouch HMI
 • AVEVA Historian & Information Server
 • AVEVA Operations
 • AVEVA Performance eller QI Analyst

I integra2r kender vi altså hele paletten af AVEVA-software, og vi er førende integratorer af løsningerne i Skandinavien.

Hvad er AVEVA?

AVEVA er førende inden for udviklingen af industriel software.

Eksempelvis er AVEVA System Platform produktionsindustriens svar på, hvad Windows er for kontormiljøet. Med andre ord er det platformen for dig, der vil effektivisere din produktionsvirksomhed mest muligt gennem realtidsdata. Det betyder blandt andet bedre oplysninger til produktionspersonalet og større effektivitet.

Fordele ved at bruge AVEVA

Når du bruger AVEVAs softwareløsninger, får du blandt andet:

 • En skalerbar Operation Management Interface (OMI)
 • Nem adgang til realtidsdata
 • Overskuelige dashboards til produktionsoperatøren
 • Markant forkortet time-to-decision
 • Generelt øget produktivitet
 • Og meget mere…

Hvis du har spørgsmål til en AVEVA-løsning eller er blevet inspireret til en snak, er du meget velkommen til at kontakte Niels Nyhus på nn@integra2r.com.

NiceLabel

NiceLabel Solutions Partner

Som NiceLabel Enterprise Partner kan vi hjælpe dig med at reducere kompleksiteten ved automatiseret print.

Vi er certificeret i Euro Plus NiceLabel Series og kender de fleste systemplatformes arkitektur og kompleksitet. Det giver os mulighed for at hjælpe produktionsvirksomheder med at centralisere labelkontrol og integrere platformen i alle ønskede produktionslinjer. 

Hvad er NiceLabel?

Det er typisk en stor udfordring at standardisere og vedligeholde et pålideligt mærkningssystem. 

Euro Plus har dog udviklet produktet NiceLabel, der er en label- og print-software, som kan eliminere langt de fleste udfordringer, og i integra2r er vi specialister i at implementere løsningen. Vi har også etableret et samarbejde med de største leverandører på markedet inden for industriprintere – netop for at drage fordel af deres store ekspertise og specialviden på området.

Fordele ved at bruge NiceLabel

Med NiceLabel får du en standardiseret og central labelkontrol på én platform, der kan integrere printere til dit ERP-system. Med NiceLabel kan du blandt andet:

 • Nemt udskrive labels fra eksisterende applikationer
 • Tilslutte labelprintere til PLC’er og stregkodescannere samt udskrive automatisk fra hardwareenheder
 • Undgå menneskelige fejl ved manuel indtastning 
 • Implementere hurtigt uden kodning 

Hvilke virksomheder kan bruge NiceLabel?

NiceLabel kan anvendes af både større og mindre virksomheder og er skalerbar i forhold til netop det behov, du har i din produktion. Dette giver også mulighed for en central styring af skabeloner til etiketprint samt mulighed for design/godkend/producér-workflows, som er kendt i pharmaindustrien.

Hvis du har spørgsmål til løsningen eller er blevet inspireret til en snak, er du meget velkommen til at kontakte Niels Nyhus på nn@integra2r.com.

Du kan se cases og læse meget mere om NiceLabel på deres hjemmeside.

TrakSYS™

TrakSYS™-certificering

For at styrke vores position på MES-markedet, indgik vi i 2019 et samarbejde med amerikanske Parsec, som i marts 2021 blev anerkendt af Gartner, som førende inden for MES med softwareløsningen TrakSYS™. Det betyder, at vi i dag har MES-konsulenter, der er certificeret i TrakSYS™ og dermed i endnu højere grad kan tilbyde dig lige netop den MES-løsning, som passer til dit behov.

Hvad er TrakSYS™?

TrakSYS™ er MOM-software, der samler data fra et utal af kilder ét sted, så du får realtidsdata, du kan reagere på med det samme. Det højner både kvaliteten og produktiviteten, og det sker samtidig med, at du udnytter din eksisterende infrastruktur. 

En styrke ved TrakSYS™ er den modulære opbygning, der giver en meget skalerbar løsning. Det er muligt at starte med enkelte funktioner for digitalisering og senere udbygge med både flere datapunkter og brugerinterfaces og med flere funktioner for digitalisering.  

Fordele ved at bruge TrakSYS™

Med en TrakSYS™-løsning får du følgende værktøjer til produktionsoptimering:

 • Lagerstyring
 • Produktionstyring
 • Kvalitetstyring
 • Vedligeholdelsesstyring

Hvis du har spørgsmål til løsningen eller er blevet inspireret til en snak, er du meget velkommen til at kontakte Niels Nyhus på nn@integra2r.com.

Du kan se cases og læse meget mere om TrakSYS™ på Parsecs hjemmeside.