- run your business in real time ...

Profil

Ledige stillinger


Mission
Organisation
MES Konsulentprofil
Kultur
Historie

Karriere


Ledige stillinger
Uopfordrede ansøgninger
Om at arbejde hos os
Personalepolitik
  integra2r ApS søger lige nu nye kolleger til spændende opgaver indenfor automation og manufacturing execution (MES) hos vore kunder, der hører til blandt de største indenfor fødevareindustrien.

Har du lyst til at høre nærmere om dine muligheder for ansættelse i en meget stærk og erfaren MES organisation, er du meget velkommen til at kontakte os.

Det er et af vores kendetegn, at vi deltager i alle faser i projekterne, og du vil komme til at udføre opgaver, der spænder fra analyse til programmering, idriftsætning og uddannelse af brugere/operatører.

Din formelle uddannelse er ikke afgørende for os, men det er din evne til at indgå i teams på tværs af faggrupper og i tæt samarbejde med kollegaer og kunder. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med automatisering af produktionsprocesser i industrien og forståelse for, hvordan opsamling og anvendelse af produktionsdata kan øge virksomhedens lønsomhed.

Vi søger særligt personer med implementeringserfaring i Wonderware System Platform/Industrial Application Server og/eller erfaring med implementering af andre typer for SCADA/MES systemer.

Send dit CV og gerne en kortfattet ansøgning til direktør Niels Nyhus på nn@integra2r.com.