- run your business in real time ...

Strategi

Forretningsmæssig indsigt


Forretningsmæssig indsigt
Automation / IT Strategi
Projektledelse
Fra strategi til anvendelse
Professionel Sparring
  Succesen for automatisering og integration af IT-systemer er stærkt knyttet til evnen til at gennemskue og forstå de arbejdsgange og forretningsprocesser, der skal automatiseres.

Dette gælder også i industrielle miljøer, hvor kompleksiteten dog ofte øges i spændingsfeltet mellem forskellige interessenters bidrag til en virksomheds produktionsprocesser. Det væsentligste bidrag til at integrere virksomhedens produktionsprocesser med resten af organisationen er, at produktionsdata er tilgængelige for alle relevante medarbejdere og ledere.

Vores erfaring og ekspertise giver os optimale vilkår for at forstå de tværgående problemstillinger, som skal behandles, når virksomheder ønsker at integrere automation-systemer med virksomhedens administrative IT (ERP) for herigennem af kunne agere og optimere på realtidsdata og online informationer i hele organisationen.

integra2r er kendt for at have dyb og årelang indsigt i vores kunders forretningsprocesser og systemsammenhænge, og vi gør en dyd ud af at vedligeholde denne viden, så vi løbende kan bidrage med optimerende tiltag til arbejdsgange og produktflow.