- run your business in real time ...

Profil

Om at arbejde hos os


Mission
Organisation
MES Konsulentprofil
Kultur
Historie

Karriere


Ledige stillinger
Uopfordrede ansøgninger
Om at arbejde hos os
Personalepolitik
  Herunder kan du læse kommentarer fra nogle af vores medarbejdere om, hvordan de oplever integra2r som arbejdsplads.

Søren Bang
MES Consultant
Uddannelse: Datamatiker
Ansat siden 2014
Jeg ville gerne prøve kræfter med jobbet som ekstern konsulent.

Hos integra2r er der rig mulighed herfor, og min hverdag byder på nye spændende udfordringer, nye teknologier og nye mennesker.

Her er dygtige kollegaer, der alle har store faglige kompetencer, og alle er åbne og imødekommende overfor faglig sparring.

Jeg synes, at jeg har en spændende hverdag med alsidige opgaver, hvilket betyder at hverdagen ikke er præget af rutiner og ensformighed.

Vi har en ledelse der er engageret i vores arbejde og døren står altid åben, samtidig nyder vi alle godt af en stor grad af frihed under ansvar.

Det skaber god trivsel.


Mikael Stidsen
MES Consultant
Uddannelse: Ingeniør
Ansat siden 2010
Integra2r er et firma, hvor fokus ligger på mennesket og opgaverne og ikke kun økonomien. Og sidder man fast i en problemstilling, er der altid en kollega, der har svaret.

En ny dag giver nye udfordringer, og det giver en rigtig god fornemmelse, når det, der ellers virkede umuligt, alligevel lykkes.

Jeg synes, at integra2r støtter op, om det jeg gør, og det jeg står for.


Jakob Østerby Olesen
MES Consultant
Uddannelse: Datamatiker
Ansat siden 2013
Spændende udfordringer, gode og dygtige kolleger, hvilket jeg trives rigtig godt med.

En typisk arbejdsdag er atypisk, afvekslende og varierende - vi har travlt på den gode måde, og det er fedt, når teamet når det, som vi har planlagt.

Der er en høj grad af frihed under ansvar, og man har selv mulighed for at planlægge sit arbejde sammen med teamet.


Per Groth Krøyer
Business Intelligence Consultant
Uddannelse: MA Intl. Business Communication, Multimediedesigner
Ansat siden 2013
Jeg tror, at alle mine kolleger vil skrive under på, at de ikke har ”typiske arbejdsdage” - i hvert fald ikke ret mange dage ad gangen. Som oftest er man tilknyttet flere forskellige projekter på samme tid i et eller andet omfang som programmør, konsulent, sparringspartner eller noget helt andet. Da det i høj grad er op til en selv at planlægge sin tid, et det relativt nemt at få en afvekslende arbejdsuge eller –dag.

Hos integra2r er medarbejderne den vigtigste resurse. Det kan måske lyde som en kliché, men der er vilje og handling bag ordene. Når et nyt projekt skal sættes i søen, udvælges den medarbejder, som er bedst mentalt klædt på til opgaven. Mangler der lidt viden eller kompetencer på området, bliver man ”tanket op” via kurser/efteruddannelse eller intern oplæring, så man er fuldt klædt på til at løse opgaven, der venter forude.

Jeg har 3 børn, og det er vigtigt for mig, at der er en god balance mellem arbejdsliv og familieliv, sådan at jeg har mulighed for at deltage i aktiviteter/begivenheder, som er vigtige for børnene og familien.